Cruise Norway inviterer. Cruisenæringen: Et løft for norsk maritim industri og norsk miljøpolitikk

Vi vil gjerne få invitere til vår debatt –  Cruisenæringen: Et løft for norsk maritim industri og norsk miljøpolitikk under Arendals uka. Debatten finner sted klokken 11.00 mandag den 13. august på dekket til Fullriggeren Sørlandet ved kai i Arendal.

Cruise Norway ønsker her å sette fokus på at cruisenæringen har en mye større betydning for Norge og norsk økonomi enn det man kan få inntrykk av i media.

Hele 50% av ordrereserven hos norske verft er cruiserelatert. Cruisenæringen er ikke bare viktig for norsk turisme, men for hele den norske maritime industrien. Likevel oppleves den av mange mer som et problem enn en mulighet.

Bellona skal hjelpe verdens største cruiserederi, Carnival, med å gjøre næringen mer bærekraftig. Hva kan det bety for Norges status som miljøbevisst nasjon?

I panelet møter du Frederic Hauge fra Bellona, stortingsrepresentant Helge Orten (H), stortingsrepresentant Else-May Botten (AP), Bente Bratland Holm fra Visit Norway og Lars Gørvell-Dahll fra Norsk Industri. Debattleder er John G. Bernander.

Hjertelig velkommen.